Residential StrataNorth Coogee, WA

A complete external painting project

The brief

The Council of Owners in this large Complex required us to prepare digitally-rendered imagery of the proposed works and create a colour scheme for them to present at their AGM. The next stage required us to mobilise and carry out works to paint the Complex, replicating the accepted proposal.

The challenges

The areas throughout the three-block Complex were difficult to access. There were over 110 balconies at various heights, which necessitated using an array of specialised access equipment.

The outcome

Due to the size and scale of the Complex, careful staging of works was required, as well as regular liaison with the Council of Owners. In addition, we maintained ongoing communication with affected stakeholders, which was key to delivering the best possible outcome with minimal disruption. Community feedback during the project, and since completion, has been overwhelmingly positive.

north_coogee_strata
north_coogee_strata2
north_coogee_strata3
north_coogee_strata4
north_coogee_strata5
north_coogee_strata6
north_coogee_strata7
north_coogee_strata8
north_coogee_strata9
north_coogee_strata10
north_coogee_strata11

Want to see more of our work?